Bel voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek of stuur een e-mail


 
Wieneke Timmermans                                                  

ma t/m zat 10.00u – 19.00u

06 – 454 344 98

voeljehelder@gmail.com

Klaproos 11

3941 TG Doorn

 

Veel gestelde vragen;

Wat krijg ik als ik bij jou kom?
Je krijgt mijn jarenlange ervaring, een doeltreffende benadering van je probleem en mijn volledige aandacht, intuïtie, expertise en toewijding. Iedere sessie is uniek en tijdens mijn behandeling ben ik volledig  afgestemd op jou om zoveel mogelijk informatie op te vangen en die zo zuiver mogelijk te kunnen interpreteren.

Omdat dit zeer intensief is en ik een ieder dezelfde kwaliteit wil bieden die nodig is om werkelijk nieuwe inzichten te verkrijgen behandel ik maar een zeer beperkt aantal mensen op een dag. Dit heeft als gevolg dat ik een termijn van 48 uur hanteer voor het verzetten of annuleren van afspraken.

 

Hoe lang duurt een sessie?
Een standaardsessie duurt anderhalf uur tot twee uur. Zelf werk ik het liefst met die tijd zodat je wat aangeraakt wordt ook goed af kunt ronden. Je lichaam heeft tijd nodig om signalen af te geven en je brein heeft tijd nodig om ze op de juiste manier te interpreteren.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?
De meeste issues zijn niet in een keer opgelost, je kunt dan ook uitgaan van vier sessies om mee te beginnen. Daarna kijken we samen of een vervolgtraject wenselijk is en met welke frequentie. Een werkelijke verandering kost tijd, je van alles bewust worden kost tijd en je brein kunnen meenemen in die verandering kost zeker tijd.

Het is een fascinerend en prachtig proces wat je gegarandeerd bevrijdt van heel veel ballast en er voor zorgt dat je ontspannen en gelukkig kunt zijn.

 

Vergoeden zorgverzekeraars dit?
Ja, een aantal wel. Actuele informatie kan ik je het handigst per mail geven. Heb je vrije zorgkeuze dan zit je sowieso goed. Verzekeraars vergoeden alleen als je een aanvullende verzekering hebt. Ze kiezen elk jaar met welke beroepsverenigingen zij wel of niet een contract willen sluiten. Zo bepalen verzekeraars dus bij wie je wel en niet terecht kunt.

Mijn behandeling valt onder alternatieve geneeswijzen. Sessies worden geheel of gedeeltelijk vergoedt afhankelijk van je polis. Vraag dit altijd na. Ik ben lid van beroepsvereniging VGP en ingeschreven bij de overkoepelende organisatie van natuurgerichte therapeuten NiBIG. 

 

Hoe ben je bereikbaar?
Ik ben telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 10.00 uur en 19.00 uur. Als je belt en ik kan niet opnemen spreek dan gerust op mijn voicemail in wanneer jij bereikbaar bent dan bel ik je zo snel mogelijk terug.  Mailen kan altijd, maar wil je snel een reactie dan is per telefoon het handigst

Kom je ook aan huis?
Voor mensen die om wat voor reden dan ook niet kunnen reizen bestaat er de mogelijkheid tot een consult aan huis of een telefonisch consult. Dit doen we altijd in overleg.

 

AGB code90-040403

IBAN NL66 RABO 0130461636

KvK 30273292

BTW-nr NL100663126.B01